ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
 • Για παραγγελίες με αντικαταβολή  ανεξαρτήτως τιμής , τα έξοδα είναι συν 2.00 € κόστος υπηρεσίας
 • Επιπλέον χρεώσεις μπορεί να ισχύσουν για απομακρυσμένες περιοχές. Η <<doromoo>> δεν παραδίδει σε ταχυδρομικές θυρίδες.
 • Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.
 • Η www.doromoo.gr θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 2-7 εργασίμων ημερών εντός Ελλαδικού χώρου, εκτός απροόπτου ή/και ανωτέρα βίας (Δευτέρα έως Παρασκευή).
 • Η www.doromoo.gr θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 4-15 εργάσιμων ημερών εντός Ευρώπης , εκτός απροόπτου ή/και ανωτέρα βίας (Δευτέρα έως Παρασκευή).
 • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε συνεργασία με τις εταιρείες ταχυμεταφορών  ACS (Λόγω φόρτου εργασίας και πανδημίας των υπηρεσιών courier ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.)
 • Ο χρόνος παράδοσης για τα Courier είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθύνεται η <<doromoo>> για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν, ενδεικτικά λόγο πανδημίας, απαγόρευση μετακίνησης, απαγόρευση πτήσεων, απαγορευτικό στα λιμάνια, λόγο καιρικών συνθηκών, λόγο προβλημάτων εκτελωνισμού, απεργίες ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας.
 • Στα νησιά ή τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται η καθυστερήσει 1-5 παραπάνω ημερών, αναλόγως δρομολογίων πλοίων ή/και μεταφορτώσεων.
 • Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου, της Κύπρου και Ευρώπης και Μέσης Ανατολής ενώ οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ – 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων Ελληνικών αργιών και/ή ανωτέρας βίας.
 • H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 12-48 ωρών (εκτός απροόπτου ή/και ανωτέρα βία) και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.
 • Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-30 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή).
 • Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος που παρήγγειλε ο πελάτης και/ή, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα ή για οποιοδήποτε λόγο που σχετίζετε με τους προμηθευτές της «doromoo» ή λόγους ανωτέρας βίας, η «doromoo»  θα επικοινωνήσει με το πελάτη  μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή / και τηλεφώνου ή SMS, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, για ενημέρωση του για τον πιθανό χρόνο παράδοσής της παραγγελίας. Επίσης, η «doromoo» διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώσει τον πελάτη σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορεί να παραγγείλει.
 • Επιπλέον, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να συνδεθείτε απευθείας από τους παρακάτω συνδέσμους και να παρακολουθείτε την διαδικασία της αποστολής του με τον αριθμό Voucher(αριθμός φορτωτικής) που θα του σταλθεί στο e-mail που έχει δηλώσει.
 • Παρακαλούμε να φροντίσει ο πελάτης να είναι διαθέσιμος για να παραλάβει την παράδοση της παραγγελίας του. Σε περίπτωση που δεν είναι παρόν για την παράδοση, η εταιρεία κούριερ θα αφήσει ένα μήνυμα με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας όπου ο πελάτης θα πρέπει να καλέσει για το κανονισμό εκ νέου της παράδοσης του προϊόντος του. Απαράδοτες αποστολές επιστρέφονται στη <<doromoo>> σε μια εβδομάδα. Σε περίπτωση επαναποστολής το κόστος μεταφορών θα το επιβαρυνθεί ο πελάτης.

 

Αναζήτηση Αποστολής για ACS : https://www.acscourier.net/el/home

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

(ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)Για το ακριβές κόστος αποστολής εκτός Ελλάδος ο πελάτης θα ενημερώνεται στην διαδικασία της  κάθε συγκεκριμένης παραγγελίας του.ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΜΕ ΒΑΡΟΣ Η ΟΓΚΟ)Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, (με βάρος ή όγκο) όπως έπιπλα, κούτες κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 10 kg, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 2-15 εργάσιμες ημέρες από την 1-2 ημέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης θα ενημερώνετε ανάλογα από την «doromoo». Σε αυτή τη περίπτωση, η «doromoo»  δεν δέχεται αντικαταβολή και πρέπει να πραγματοποιηθεί προεξόφληση της παραγγελίας και των μεταφορικών εξόδων πριν την αποστολή.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΓια οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο της <<doromoo>> στο  0030 698 3293547 ή στείλτε μας e-mail στο info@doromoo.gr